Kaart

Het voorgerecht

  • Bourgondische wijngaardslakken €27,00
  • Carpaccio van rundvlees €28,00

    met Parmezaanse kaas en truffelolie

  • Klassieke huisbereide garnaalkroketten €29,00
  • Krokante reuzegarnalen €33,00

    in brickdeeg met basilicum, gedroogde tomaatjes op een gemengd slaatje

  • Tartaar van tonijn €34,00
  • Salade folle met artisjok €36,00

    sperzieboontjes en Zeebrugse garnalen

  • Aardappel met handgepelde Zeebrugse garnalen €39,00

Het hoofdgerecht

  • Kabeljauwmoot Royal €46,00

    mosterdsaus, jonge bladspinazie en zachte puree

  • Twee gebakken zeetongen prijs v/d dag

    bruine boter, frietjes

  • Kleine tarbotfilets €41,00

    op een bedje van groenten, aardappel, dragonboter

  • Filet van zeebaars gegrild “a la plancha” €39,00

    op een bedje van venkel en tomaten met olijfolie, krielaardappeltjes

  • Gebakken rogge €38,00

    boter met kappertjes, peterselie en croutons

  • Lamskoteletten gebakken met tijm €49,00

    extra fijne groene boontjes, aardappelgratin “dauphinois”

  • Kalfszwezeriken €48,00

    met chapignons en seizoenstruffel

  • Stoofpotje van niertjes €39,00

    Met mosterdsaus

  • Filet pur uit Ierland €49,00

    Béarnaise

  • Americain €37,00

    met gemengd slaatje en frietjes

  • Gekarameliseerd varkenhammetje €39,00

    met witloof en aardappel uit de oven

  • Ierse varkenkotelet €39,00

    Blackwell

  • Rib Eye "Irish Beef" Tagliata €49,00

Nagerechten

  • Kaas van de de dag €18,00

  • Ijskoffie bereid à la minute €14,00

  • Dame blanche €13,00

  • Zachte donkere chocolade met vanille ijs €16,00

  • Appeltaart €16,00

    met amandelcrème, appelsorbet of vanille-ijs en slagroom

  • Brusselse wafel €12,00

    met huisgemaakte slagroom

  • Crème brûlée €14,00

    met blonde bruine suiker

  • Trio van Sorbets €14,00
  • Sabayon Champagne €17,00
  • Colonel €17,00