Kaart

Het voorgerecht

  • Tartaar van tonijn €30,00
  • Salade folle met artisjok €31,00

    sperzieboontjes en Zeebrugse garnalen

  • Carpaccio van rundvlees €24,00

    met Parmezaanse kaas en truffelolie

  • Bourgondische wijngaardslakken €23,00
  • Klassieke huisbereide garnaalkroketten €24,00
  • Krokante reuzegarnalen €26,00

    in brickdeeg met basilicum, gedroogde tomaatjes op een gemengd slaatje

  • Aardappel met handgepelde Zeebrugse garnalen €34,00

Het hoofdgerecht

  • Kabeljauwmoot Royal €40,00

    mosterdsaus, jonge bladspinazie en zachte puree

  • Twee gebakken zeetongen €39,00

    bruine boter, frietjes

  • Kleine tarbotfilets €35,00

    op een bedje van groenten, aardappel, dragonboter

  • Filet van zeebaars gegrild “a la plancha” €35,00

    op een bedje van venkel en tomaten met olijfolie, krielaardappeltjes

  • Gebakken rogge €34,00

    boter met kappertjes, peterselie en croutons

  • Lamskoteletten gebakken met tijm €39,00

    extra fijne groene boontjes, aardappelgratin “dauphinois”

  • Kalfszwezeriken €39,00

    met chapignons en seizoenstruffel

  • Stoofpotje van niertjes €34,00

    op Luikse wijze

  • Filet pur uit Ierland €44,00

    Béarnaise

  • Gekarameliseerd varkenhammetje €33,00

    met witloof en aardappel uit de oven

  • Americain €31,00

    met gemengd slaatje en frietjes

  • Ierse varkenkotelet €33,00

    Blackwell

  • Rib Eye "Irish Beef" Tagliata €39,00

Nagerechten

  • Kaas van de de dag - Van Tricht - €15,00

  • Ijskoffie bereid à la minute €14,00

  • Dame blanche €13,00

  • Zachte donkere chocolade met vanille ijs €14,00

  • Appeltaart €14,00

    met amandelcrème, appelsorbet of vanille-ijs en slagroom

  • Brusselse wafel €11,00

    met huisgemaakte slagroom

  • Crème brûlée €13,00

    met blonde bruine suiker

  • Trio van Sorbets €11,00
  • Sabayon Champagne €16,00
  • Colonel €16,00